Produktaktuellt - Sök leverantörer, produkter och fabrikat!

Senaste nytt

​Nu kan du panta på Kartåsens Avfallsanläggning i Lidköping

2018-04-26
Nu har Lidköpingsborna möjlighet att panta snabbt, smidigt och enkelt – med storpantarautomaten Pantamera Express på Kartåsens Avfallsanläggning. På lördag den 28 april finns personal på plats för att berätta mer om den nya storpantarautomaten. Läs mer.

Mats Johansson ny vd och koncernchef på Assemblin

2018-04-26
Mats Johansson tillträder som ny koncernchef på Assemblin i maj 2018. Läs mer.

Duni och Mitt Liv: ett samarbete som bidrar till positiv förändring i samhället

2018-04-26
Duni och Mitt Liv har startat ett samarbete med syftet att stärka Dunis mångfaldsarbete. Mitt Liv är ett socialt företag som arbetar för ett inkluderande samhälle och en arbetsmarknad som värdesätter mångfald. Läs mer.

QuizRR raises $1.3 million to improve working conditions in global corporate supply chain

2018-04-26
Digital training solution dedicated to educating and improving conditions for workers, receives funding from Norrsken Founders Fund and Working Capital. Läs mer.

Stora vegoburgare från Anamma underlättar för restaurang och fastfood-kedjor

2018-04-26
Intresset för att välja vegetariska rätter på restaurangmenyn växer. FoodSolutions på Orkla Foods Sverige lanserar nu en större vegoburgare från Anamma för restaurang och snabbmatsställen. Nu kan fler äta grönt, även när det ska gå snabbt. Läs mer.

Lexuskänslan flyttar in på flygplatsen

2018-04-26
Omotenashi – på svenska omtänksamhet – är ledordet för den unika LOUNGE by Lexus som öppna­des på Bryssels flygplats den 25 april. Det är en unik loungemiljö, där flygresenärerna inte bara får bekväma sittplatser, mat och dryck, utan även har tillgång till individuella spa, sovkabiner, massage­stolar och musikrum. Läs mer.

Circle K bäst på service 2018

2018-04-26
Circle K är bäst på service bland drivmedelsbolagen i Sverige. Det är resultatet från ServiceScores årliga mätning där svenska konsumenter rankar sina serviceupplevelser. Läs mer.

PACKOUT - EN REVOLUTION INOM VERKTYGSFÖRVARING

2018-04-26
PACKOUT™ är ett extremt mångsidigt och slitstarkt förvaringssystem med ett helt nytt fastsättningssystem som gör det möjligt att stapla och fästa lådor, sortimentboxar och väskor i olika storlekar. Läs mer.

Svevia förbättrade sitt resultat i första kvartalet

2018-04-26
Svevias rörelseresultat förbättrades med 11 miljoner kronor till 5 miljoner kronor (-6) i det första kvartalet. Omsättningen ökade med 14 procent bland annat till följd av årets kalla och snörika vinter som bidragit till högre produktion i driftverksamheten. Läs mer.