Produktaktuellt - Sök leverantörer, produkter och fabrikat!

Nu kan du hitta leverantörer i hela Norden hos ProduktAktuellt, tack vare vårt samarbete med Nordic Suppliers. Använd sökrutan nedan för att söka via produkt eller företagsnamn!

 
 
 

Senaste nytt

Mattias Ekholm, Dalakraft och Mora IK ingår ett unikt samarbete

2017-01-23
Välkommen på presskonferens på Dalakrafts kontor i Falun, Ölandsgatan 6, onsdagen den 25 januari kl.15:00. Presskonferensen direktsänds även i sin helhet på Dalakrafts Facebooksida http://www.facebook.com/dalakraft Välkomna! Läs mer.

Hammerglass AB får rekordorder till Caterpillar

2017-01-23
Ett av Nordens största bygg- och uthyrningsföretag - norska Hæhre AS, med en maskinpark på över 800 entreprenadmaskiner - har beställt explosionssäkra Hammerglass-lösningar för eftermontage på 41 av sina Caterpillar-grävare. Ordern kommer från Caterpillars norska återförsäljare PON, och är den största enskilda ordern hittills för Hammerglass Automotive. Läs mer.

Honda Marine lanserar nya, bärbara utombordare på 4, 5 respektive 6 hk

2017-01-23
Honda Marine att förstärker sitt utbud av bärbara motorer genom att lansera tre nya utombordare: BF4 (4 hk), BF5 (5 hk) och BF6 (6 hk). De ger den längsta sammanhängande körtiden för motorer i den här klassen - upp till 43 min vid full gas. Den nya serien bygger på de allra senaste Honda-teknikerna och har konstruerats för små båtar och gummibåtar. Läs mer.

Sverigepremiär för ŠKODA FABIA Combi ScoutLine

2017-01-23
Äventyrlig, praktisk och färgstark. Nya ŠKODA FABIA Combi ScoutLine är med 530 liters lastutrymme, ett tufft yttre och smarta Simply Clever-lösningar en äkta tusenkonstnär. Sverigepremiär på Stockholm Lifestyle Motorshow – och redan tillgänglig för beställning till kampanjpris: från 161 500 kronor. Läs mer.

Tidningsarkiv

Bli prenumerant!