Produktaktuellt - Sök leverantörer, produkter och fabrikat!

Om oss

Om Tidningen

Produkttidningen för svensk industri
Tidningen ProduktAktuellt har i över 15 år skapat värdefulla affärskontakter. ProduktAktuellt utkommer 4 gånger per år och distribueras till noggrant utvalda beslutsfattare inom svensk industri.

Pressreleaser och produktnyheter
ProduktAktuellt publicerar ett urval av pressreleaser och produktnyheter. Vi förbehåller oss dock rätten att bearbeta och förkorta texterna. Maila pressrelease/produktnyhet i ett bifogat Word-dokument till:

Prenumerera kostnadsfritt
ProduktAktuellt hjälper dig att finna leverantörer av en rad intressanta produkter. Har du användning av ProduktAktuellt i ditt arbete erbjuds du möjligheten att prenumerera kostnadsfritt (gäller inom Sverige).

Om Webbplatsen

Marknadsplatsen för industriföretag Välkommen till en ledande nyhets- och söktjänst för inköpare, konstruktörer och tekniker. Här kan du utan kostnad söka produkter och tjänster från ett stort antal företag.

Produktnyheter och erbjudanden
Nyhetsflödet administeras av de medverkande företagen och sorteras efter datum, vilket ger dig möjlighet att alltid ta del av de nyheter som är mest aktuella.

Nya affärskontakter
Tidningen ProduktAktuellt skickas direkt till namngivna inköpare, konstruktörer och tekniker. Via Internet når vi nya målgrupper och beslutsfattare som föredrar att söka information på nätet. Vi kan därmed sammanföra köpare och säljare inom svensk industri både via tidningen och webbplatsen.